Táborguru

HTML

Táborguru

A Mini Tipp táborozási honlap tanácsadó blogja. Táborok, szabadidős programok: minitipp.hu!

Ön is adna tanácsot másoknak? Mire vár, küldje be: tabor@bmknet.hu!

Twitter

Passzold le...!

Archívum

Táborhoroszkóp 2. rész - avagy nyári horosz-kópék

2011. 05. 30. 09:48 :: Mini Tipp

Ha még nem döntöttél, milyen tábor fogja boldoggá tenni csemetédet idén nyáron, adunk némi ezoterikus mankót a választáshoz!

Tábori horoszkópunkból
kiderül, melyik jegy szülöttéhez milyen tábor passzol a leginkább. Íme összeállításunk második része.

Rák


Az érzelembomba, családcentrikus Rák gyermek számára az ideális, ha imádott pereputtyával nyaralhat. Rohanó világunkban talán őt viseli meg a legjobban az, hogy a családi együttlétekre oly kevés idő jut – ezért nyári programjuk összeállításánál mindenképpen legyen helye egy közös pihenésnek is! A csillagjegy szülötteiről elterjedt tévhit, hogy visszahúzódóak és félénkek – ez nem feltétlenül igaz, egyszerűen csak feltölti őket, ha néha egyedül is lehetnek. Különösen a kamaszkoron még innen lévő Rákocskákat viselheti meg, ha estéiket nem megszokott tárgyaik között, saját kuckójukban tölthetik, így érthető módon ódzkodnak a bentlakásos táboroktól. A napközis programokon azonban legjobb formájukat hozzák, különösen, ha kedvenc elemük, a víz közelében lehetnek egész nap – mivel otthon érzik magukat benne, az úszótudomány szinte a zsigereikben van. A napközis úszótábor nemcsak sikerélményeket gyarapítja, de érzelmileg is kiegyensúlyozottabbá teszi őket.

Oroszlán

Imádnivaló gyermek, sármos kamasz, szívdöglesztő felnőtt – ő az, akit nem kell félteni, mert már csak a személyes vonzereje miatt is mindig a talpára esik (ahogy egy tisztességes macskafélétől el is várható). Igazi partiarc, szinte koktélospohárral a kezében születik, a humora fergeteges, a szíve hatalmas, így bármilyen társaságban megtalálja a helyét, általában a középpontban. Óriási felfedező hajlam munkál benne, ráadásul presztízst csinál belőle, hány új barátságot köt a nyár végéig, pontosabban: kikkel bővíti rajongótábora és udvartarása körét. A napközis tábor neki smafu, önállóságát és bátorságát már egészen kicsiként is bizonyítani akarja.  Igazság szerint nála nem is az a kérdés, hogy milyen táborba menjen, hanem az, hogy mennyit engedhet meg magának a családi költségvetés. Szíve szerint végigbulizná táborokkal a nyarat, mert pontosan tudja, hogy ő a Táborkirály! Mivel már korán hajlamos a költekezésre és a pazarlásra, érdemes legalább egy tudatos életmódra ösztönző, „zöld” tábort beiktatni a programjába – nem kizárt, hogy harcos környezetvédőt farag belőle, hiszen az Oroszlán mindent szívvel-lélekkel csinál.

Szűz

Az okostojás Szűz gyermeket muszáj bevonni a táborválasztás folyamatába, mert már kicsi korában elképesztően fejlett kritikai érzékkel bír: hamar földbe döngölheti felmenőit jól célzott kérdéseivel, és a nem a szája íze szerinti programot száműzetésnek éli meg, ráadásul sokáig a szülők orra alá is dörgöli. Bár a Szűz mindenekfölött való rendszeretete csak egy mítosz, a tisztaságra igenis nagyon kényes: ha nem akarunk vele kitolni, a tábor higiéniai körülményeinek mindig alaposan nézzünk utána. Még ha sátorozni is megy, a vízöblítéses vécé és a meleg vizes zuhanyzó megléte alapvető szükséglete. Bármilyen programot is szervezünk neki, tartsuk szem előtt, hogy a kis Szűz nem szereti a lármás, zsibongós helyeket, ezért egy vízi kalandpark valószínűleg nem hozza annyira lázba, viszont egy régészeti táborban vagy egy múzeum napközis foglalkozásán ő lesz a legéberebben figyelő csemete. Mivel imád pepecselni és érdeklik a néphagyományok, egy hagyományőrző kézművestábor egész évre ellátja szellemi útravalóval, ráadásul tradicionális környezetben arra is nagy az esélye, hogy az élővilág iránti rajongását is kiélje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://taborguru.blog.hu/api/trackback/id/tr402942606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása