Táborguru

HTML

Táborguru

A Mini Tipp táborozási honlap tanácsadó blogja. Táborok, szabadidős programok: minitipp.hu!

Ön is adna tanácsot másoknak? Mire vár, küldje be: tabor@bmknet.hu!

Twitter

Passzold le...!

Archívum

Táborhoroszkóp 1. rész - avagy nyári horosz-kópék

2011. 05. 07. 18:12 :: Mini Tipp

Ha még nem döntöttél, milyen tábor fogja boldoggá tenni csemetédet idén nyáron, adunk némi ezoterikus mankót a választáshoz!

Tábori horoszkópunkból
kiderül, melyik jegy szülöttéhez milyen tábor passzol a leginkább.

Kos

A kis kos igazi kerge birka, nehezen bírja kordában tartani túltengő energiáit, és joggal lehet olyan érzésünk, mintha nyáron átkapcsolna napelemes üzemmódba: ő akkor is egyéni rekordot akar felállítani lábtengóban, mikor mindenki pihegve nyúlik el az árnyékban. Egy ilyen energiabombának sporttábor való, hiszen ott érzi leginkább elemében magát, ahol kihívások elé állítják. A kos már gyermekként sem szívbajos alkat, harcedzett és harcra kész, ráadásul óriási becsvággyal rendelkezik – a sporttáborban nemcsak izmai erősödnek, hanem önfegyelme is. Leginkább küzdősportban érzi otthon magát, de bármi a hetedik mennyországba repíti, ami izomlázzal kecsegteti.

Bika

A Bika gyermek nehezen tűri a változatosságot, így bármilyen táborba is íratod, ügyelj rá, hogy ne legyen csapongó, zavarba ejtően színes a programfelhozatal. Fejlett művészi érzékkel bír – különösen, ha lány –  így sikerélménye lehet egy művészeti táborban. A Bika kisfiú nagy örömét leli a természet csodáiban, és kitartásának köszönhetően nem esik zavarba egy-egy hosszabb túrától. A természetjáró táborok feltöltik és számos új élménnyel ajándékozzák meg – nem egy nyafka fazon, jól bírja a szúnyogok rohamát, dicsekedni fog a kirándulásokon szerzett karcolásokkal, és elsőként veszi kézbe a levelibékát. A kamaszodó Bikák szüleinek pedig már relatív könnyű dolguk van: gyermekük általában konkrét elképzeléssel rendelkezik a nyári programjáról, és ettől egy jottányit sem tágít. Okosabb is ráhagyni.

Ikrek

A fékezhetetlen agyvelejű Ikrek gyermek mindent kifürkész, és ez a veszélyes helyzetek kimeríthetetlen tárházával sújtja őt is, és a családját is. Statisztikák szerint az Ikrek szülöttet érik a leggyakrabban balesetek: nem csoda, hiszen ő az, aki totyi korában leszereli a televízió hátlapját, hogy megnézze, hol lakik Tom és Jerry, mihelyst megfelelő a finommotorikája, megkaparintja az öngyújtót vagy a gyufát és a tárgyak éghetőségét teszteli, és a lehető legközelebb hajol a kémiai kísérlethez az iskolában. Égető tudásszomját tudományos táborokkal csillapíthatjuk, de nem lesz ellenére a kreatív nyelvi tábor sem. Mivel mindenkinek képes lukat dumálni a hasába, hamar elsajátítja az idegen nyelvi kommunikáció alapjait. Arra vigyázzunk csak, hogy ne legyen egyhangú vagy egysíkú a választott tábor programja, mert hamar elunja magát.

Szólj hozzá!

Címkék: tábor

A bejegyzés trackback címe:

https://taborguru.blog.hu/api/trackback/id/tr882885433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása